Besplatna dostava za porudžbine preko 30€
0
0,00  0 ставки

Nema proizvoda u korpi.

Pretraga
0
0,00  0 ставки

Nema proizvoda u korpi.

Korpa
Menu

Opšti uslovi i pravila

Korišćenje

Ovi opšti uslovi odnose se na korišćenje tuttocapsule.me prodavnice isključivo na području Crne Gore, odnosno web domena me.
Usluge tuttocapsule.me prodavnice dostupne su na internet stranici www.tuttocapsule.me.
Stranice kao i ostale usluge tuttocapsule.me prodavnice (kupovina putem tuttocapsule.me prodavnice uz dostavu) mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje, a prema niže navedenim uslovima i pravilima.
Korišćenjem tuttocapsule.me prodavnice obavezujete se da ćete poštovati niže navedene uslove i pravila,i da ste sa istim saglasni.

Registracija

Da biste se registrovali na tuttocapsule.me Internet prodavnicu, morate imati najmanje 18 godina.
Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unijetih podataka prilikom registracije.
Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da što prije ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adrese: info@tuttocapsule.me

Uslovi kupovine

Postupak i uslovi kupovine/prodaje robe putem tuttocapsule.me prodavnice definisani su kroz sljedeće etape: registracija, poručivanje, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.
tuttocapsule.me omogućava kupovinu cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njenoj ponudi u trenutku isporuke robe. Kupcem se smatra svaka osoba koja se registruje i elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni i pošalje tražene podatke.
Sve cijene su izražene u eurima sa PDV-om i orijentacionog su karaktera. tuttocapsule.me zadržava pravo korekcije cijena na dan isporuke u odnosu na cijene na internet stranici.

Poručivanje robe

Proizvodi se poručuju elektronskim putem.
Roba se smatra poručenom u trenutku kada kupac prođe cjelokupan proces poručivanja koji se sastoji od:

 • Pregleda porudžbine
 • Izbora načina plaćanja
 • Plaćanja
 • Potvrde/Računa

Na e-mail kojim ste se registrovali kao kupac dobićete potvrdu da je porudžbina primljena od strane tuttocapsule.me

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj korpi nakon prijave, ukoliko se ne nalaze molimo Vas da ponovite proces poručivanja.

tuttocapsule.me se obavezuje da će isporučiti sve poručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko tuttocapsule.me nije u mogućnosti da isporuči bilo koji od poručenih proizvoda, kontaktiraće kupca telefonom ili e-mailom u vezi sa zamjenom proizvoda ili otkazivanja poručenog proizvoda. Svi ostali poručeni proizvodi biće isporučeni.

Realna vrijednost poručene robe bez proizvoda kojih nema na zalihama prodavnice i sa ostvarenim popustom mora biti minimalno 15 EUR. U suprotnom dostava poručenih artikala neće biti moguća.

Neke od fotografija na tuttocapsule.me Internet prodavnici samo su ilustrativne prirode.

Otprema robe

Poručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe provjeri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja.

Provjeru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

tuttocapsule.me zadržava pravo da odbije dostavu poručene robe ukoliko utvrdi kršenje ovih uslova i pravila.

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje da će poručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

 • gotovinom
 • kreditnom ili debitnom karticom
 • virmanski (pravna lica) – isporuka nakon uplate

Uslovi za korišćenje kodova za online kupovinu

Kupon se može isključivo koristiti za online kupovinu, ukoliko je kupac ispunio sljedeće uslove:

 • Registrovao se na sajt tuttocapsule.me
 • Napravio porudžbinu veću od definisanog minimuma (minimalni iznos porudžbine iznosi 15 EUR)
 • Unio kod na stranici Pregled porudžbine i kodovi

Bilo koji drugi način korišćenja koda smatra se suprotan pravilima.

Jedan kupac može samo jednom u periodu važenja koda za akcije da koristi kod za kupovinu u tuttocapsule.me online prodavnici.

tuttocapsule.me zadržava pravo na ne obračunavanja popusta ukoliko postoji sumnja na zloupotrebu.

Kod se može koristiti samo tokom perioda važenja akcije.

Pravna lica:

Nakon prijema Porudžbine pravnog lica, tuttocapsule.me je u obavezi da na navedenu email adresu dostavi profakturu po kojoj će pravno lice izvršiti plaćanje. Tuttocapsule.me se obavezuje da u roku od dva radna dana od evidentiranja uplate po izdatoj profakturi isporuči poručenu robu.

Trošak dostave se ne naplaćuje, a minimalna stvarna vrijednost bez proizvoda kojih nema na zalihama prodavnice i sa ostvarenim popustom za porudžbinu je 15 EUR.

Zaštita povjerljivih podataka o transakciji

Tuttocapsule.me obavezuje se da će čuvati privatnost svih registrovanih kupaca.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici nijednog trenutka nijesu dostupni zaposlenima tuttocapsule.me

Dostava robe

Sve porudžbine se dostavljaju svakog radnog dana od 09 do 17h. Dostava je moguća najranije sljedeći dan od dana porudžbine, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Povrat/Reklamacija robe

Kupac ima pravo na izjavljivanje Reklamacije Prodavcu i to na e-mail adresu: info@tuttocapsule.me i to u sljedećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije poručena
 • isporuka robe koja nije saobrazna robi koja je poručena
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nijesu nastala u transportu

Kupac je dužan da odmah po prijemu pregleda isporučenu robu te da o svim eventualnim nedostacima odmah obavijesti dostavljača.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, tuttocapsule.me Internet prodavnica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka i njihovom korišćenju

Registracijom na tuttocapsule.me Internet prodavnicu dajem saglasnost da tuttocapsule.me i njeni poslovni partneri prikupljaju, obrađuju i međusobno prosljeđuju i razmjenjuju sljedeće podatke (dalje u tekstu: obrada podataka): moje lične podatke navedene u registracijskoj formi i podatke o mojim porudžbinama.

Pomenutu saglasnost za obradu podataka dajem u svrhu upoznavanja sa mojim kupovnim navikama, u informativne svrhe, kao i u svrhe prometa usluga i robe tuttocapsule.me i partnera za sve vrijeme trajanja moje registracije, kao i za ostale prometne potrebe pružalaca usluga.

Upoznat/a sam sa pravom da u svakom trenutku mogu u cjelosti povući ovu izjavu o saglasnosti. Povlačenjem izjave o saglasnosti u cjelosti će prestati obrada mojih podataka kao i moja registracija u tuttocapsule.me Inernet prodavnici.

Upoznat/a sam sa pravom da u svakom trenutku mogu i djelimično povući ovu izjavu o saglasnosti za obradu podataka (odjava sa newslettera – u promotivne svrhe).

Kupac može na sopstveni zahtjev zatražiti brisanje svojih ličnih podataka iz baze tuttocapsule.me prodavnice putem e-maila.

Sigurnost

Prilikom registracije na tuttocapsule.me Internet prodavnicu bićete dužni da kreirate lozinku koju ste dužni da ne otkrivate drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i porudžbine koje su poručene pod Vašim nalogom. Ukoliko znate ili sumnjate da još neko zna Vašu lozinku, dužni ste da nas obavijestite o tome putem e-maila info@tuttocapsule.me kako bismo Vam dali uputstvo zaz promjenu Vaše lozinke.

Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, tuttocapsule.me ima pravo da od Vas traži da promijenite lozinku ili može da blokira Vaš korisnički nalog.

Tuttocapsule.me koristi „cookie“ isključivo kao identifikator sesije, odnosno „cookie“ sadrži tzv. ‘session id’, kako bi se osiguralo da tokom trajanja sesije webshop prepoznaje i pamti korisnikov pretraživač (browser), a samim tim i korisnika i na taj način omogući kupovinu.

Eksterne usluge

Usluge koje Vam pruža tuttocapsule.me Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite korišćenjem računarske opreme i druge elektronske uređaje i usluge za pristup našim stranicama. Tuttocapsule.me nije odgovorna za troškove telefona, interneta ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom poručivanja ili pregleda web stranice.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj tuttocapsule.me prodavnice je zaštićen i tuttocapsule.me ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korišćenje. Za svako komercijalno korišćenje sadržaja sa tuttocapsule.me stranice morate nas prethodno kontaktirati putem e-mail adrese info@tuttocapsule.me

Dostupnost tuttocapsule.me prodavnice

Tuttocapsule.me nastoji da Vam da najbolju moguću ponudu usluga, pri čemu ne može garantovati da će usluge na internet stranici tuttocapsule.me odgovarati Vašim potrebama. tuttocapsule.me takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite na e-mail info@tuttocapsule.me kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Pristup na internet stranice tuttocapsule.me prodavnice ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja, kao i u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje nastojimo da otklonimo u najkraćemo roku.

Povezane Internet stranice

Web stranice tuttocapsule.me prodavnice mogu uključivati linkove na druge internet stranice i materijali na tim stranicama su izvan kontrole tuttocapsule.me, pa korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga tuttocapsule.me nije odgovorna za sadržaj na tim stranicama.

Dio web stranica tuttocapsule.me prodavnice može biti predviđen za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usaglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Tuttocapsule.me nije odgovorna za bilo kakve greške i nepravilnosti marketinških materijala.

Cijena

Orijentaciona cijena je naša procjena koliko će Vaša porudžbina iznositi kada Vam dostavimo naručene artikle. Može se dogoditi da će iznos Vašeg računa malo odstupati od onog koji Vam je prikazan sa orijentacionim cijenama u katalogu Internet prodavnice.

Ako je cijena, obračunata za neki od artikala, veća od cijene prikazane prilikom poručivanja, artikal možete da vratite i dobićete povrat sredstava. Željene artikle vratite dostavljaču, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Orijentaciona cijena formira se po današnjim cijenama u tuttocapsule.me Internet prodavnici. Mi obavljamo kupovinu za Vašu porudžbinu na dan kada želite da bude dostavljena, isto kao da je i sami obavljate tog dana.

Konačni račun može se razlikovati

Orijentaciona cijena zasniva se na današnjim cijenama u prodavnici. Ono što platite je cijena u prodavnici na dan kada Vam dostavljamo poručene artikle i neke cijene mogu se promijeniti od dana kada ste napravili porudžbinu.

Ako moramo da zamijenimo određeni artikal zamjenskim, tada će se cijena razlikovati zbog cijene tog artikla na dan kada obračunavamo Vašu porudžbinu.

Proizvodi na Akciji – ukoliko se u Vašoj porudžbini nalaze artikli koji su trenutno na akciji, postoji mogućnost odstupanja u cijeni akcijskih artikala ukoliko je termin dostave poslije datuma završetka akcije.

Važenje pravila

Tuttocapsule.me zadržava pravo da u bilo kom trenutku, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni bilo koji od ovdje navedenih Uslova i pravila korišćenja. Bilo kakva izmjena ili ukidanje Uslova i pravila korišćenja stupiće na snagu odmah u trenutku objavljivanja istih na internet stranicama tuttocapsule.me prodavnice. Ako web stranice tuttocapsule.me prodavnice nastavite da koristite nakon što su izmijenjeni Uslovi i pravila korišćenja, smatraće se da ste saglasni s novim Uslovima i pravilima korišćenja tuttocapsule.me internet prodavnice. Tuttocapsule.me neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja.

Ako se ne slažete s Uslovima i pravilima korišćenja tuttocapsule.me prodavnice, molimo Vas nemojte koristiti web stranice tuttocapsule.me prodavnice i molimo Vas da nam se obratite putem e-maila na adresu info@tuttocapsule.me kako bismo Vas izbrisali iz baze korisnika tuttocapsule.me prodavnice.

Neisporuka robe

Tuttocapsule.me zadržava pravo neisporuke porudžbine u svakom trenutku ukoliko postoji sumnja na zloupotrebu ili kršenje nekog od Uslova i pravila korišćenja. Sumnja na zloupotrebu ili kršenje nekog od Uslova i pravila korišćenja povlači sa sobom brisanje potrošača iz baze tuttocapsule.me prodavnice i onemogućavanje novih porudžbina. Tuttocapsule.me takođe zadržava pravo neisporuke porudžbine u svakom trenutku ukoliko postoji sumnja koja ukazuje na to da bi isporukom robe moglo doći do ugrožavanja fizičkog ili psihičkog integriteta zaposlenih koji vrše isporuku robe.

Vaš nalog

Prijavite se na našu mailing llistu

Dostava

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 30€
Minimalni iznos porudžbine 15€

Način plaćanja

Visa, MasterCard, Maestro
Gotovina
Virmanski
© Copyright 2022 Tuttocapsule